DARS primio četiri ponude za savjetovanje

Bez autora
Oct 11 2011

Na javni natječaj za savjetnika pri restrukturiranju duga slovenskog Društva za autoceste (DARS) pristigle su četiri ponude koje su predali Globalne finančne storitve (GFS), KPMG, Deloitte i PricewaterhouseCoopers. DARS će s ponuđačima koji su predali ispravne ponude pregovarati sljedećeg tjedna. Društvo pritom ne može procijeniti kada bi postupak mogao biti dovršen. DARS od savjetnika očekuje da na temelju šireg makroekonomskog položaja, njegovih stručnih očekivanja te očekivanih kretanja na svjetskim tržištima financija i kapitala analizira trenutno stanje zaduženosti društva i ocijeni njegovu kreditnu sposobnost za zaduživanje ubuduće.

DARS primio četiri ponude za savjetovanjeNa javni natječaj za savjetnika pri restrukturiranju duga slovenskog Društva za autoceste (DARS) pristigle su četiri ponude koje su predali Globalne finančne storitve (GFS), KPMG, Deloitte i PricewaterhouseCoopers.

DARS će s ponuđačima koji su predali ispravne ponude pregovarati sljedećeg tjedna. Društvo pritom ne može procijeniti kada bi postupak mogao biti dovršen.

DARS od savjetnika očekuje da na temelju šireg makroekonomskog položaja, njegovih stručnih očekivanja te očekivanih kretanja na svjetskim tržištima financija i kapitala analizira trenutno stanje zaduženosti društva i ocijeni njegovu kreditnu sposobnost za zaduživanje ubuduće.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik